Bahadır’dan 5 yıla 100 proje

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde yeniden göreve gelmesi halinde 5 yılda yapacağı 100 projeyi açıkladı

BELEDİYE 8.03.2024 14:38:00 0
Bahadır’dan 5 yıla 100 proje

AK Parti Bahçelievler Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Hakan Bahadır, Proje ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarını tanıttı. Yenibosna Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi’ndeki programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Muhtarlar, AK Parti Bahçelievler Teşkilatı ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Bahçelievler Belediyesi’nin 5 yılda yaptığı projeler  barkovizyon’da izletildi. Daha sonra günün anlam ve önemine binaen konuşmalara geçildi. 

‘İSTANBUL MURADINA, BAHÇELİEVLER HAKAN’INA KAVUŞACAK’

Açılış konuşmasını yapan AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna , “AK Parti’nin kalesi Bahçelievler’de çok güçlüyüz. Sahadaki çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Yeni ve eski teşkilat mensuplarımız canla başla mücadele ediyor. 31 Mart akşamı, İstanbul Murad’ına Bahçelievler ise tekrar Hakan’ına kavuşacak. İnşallah bu her iki adayımız da rekor oyla seçilerek yüzümüzü güldürecek” diye konuştu.

‘BAHADIR’LA YENİDEN DESTAN YAZACAĞIZ’

Salondakilere coşkulu bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemiz sporda devrim yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Statlardan, kapalı spor salonlarına ve birçok spor branşında güzel hizmetlerde bulunduk. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak Bahçelievler Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’la uyumlu bir şekilde çalıştık. Bir 5 yıl daha birlikte olmak istiyoruz. Ona destek olun. Sandıkları patlatın. İstanbul’da Murat Kurum’u, Bahçelievler’de Hakan Bahadır’ı tekrar göreve getirin. Ayağa kalk Bahçelievler. 31 Mart seni bekliyor. Haydi, Bahçelievler, rekor oyla iki başkanımızı da seçtirelim” dedi.

 ‘BAHÇELİEVLER’İN YENİ BİR DESTANI YAZILACAK’

Projelerinin yüzde 98+13’ünü yaptığını dile getiren Bahçelievler Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Hakan Bahadır, “Tekrar bu görevi bizlere tebliğ eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Şimdi yeniden Bahçelievler için yola çıkıyoruz. 2019 yılında aşkla başladığımız bu yolculukta tüm vaatlerimizi yerine getirdik. Hatta fazlasını da yaptık. Yapamadığımız yüzde 2’lik kısım ise İBB ile icra edemediğimiz projelerimizdi. Yeni dönemde 100 Yeni Proje açıkladık. Onların tamamını görev süremiz hizmete sunacağız. İBB Adayımız Murat Kurum’un seçilmesi halinde de işlerimiz daha kolay olacak. Sevdamız, derdimiz, davamız Bahçelievler’de 31 Mart akşamı destan yazmaya var mısınız?” şeklinde konuştu. 

YAPILMAYAN YÜZDE 2’LİK PROJE HANGİSİYDİ?

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, yapamadığı iki projenin Ayamama Deresi ve Teknik Bina Entegrasyon İstasyonu olduğunu dile getirdi. “Ben Bitlisliyim ve plakamız 13” diyen Bahadır, 98+13’ün hikayesinin bu olduğunu salondakilerle paylaştı.

MECLİS ÜYELERİ TEK TEK TANITILDI

Uzun süren Proje Lansman töreni sonunda Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları sahneye tek tek davet edilerek tanıtıldı. Hatıra fotoğrafıyla sona eren programda katılımcılara çeşitli ikramlar yapıldı.   

1825 GÜNE 100 PROJE SIĞACAK

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın açıkladığı 100 Proje arasında Eğitim, Sağlık, Engelliler, Kadınlar, Yaşlılar, Teknoloji, Kentsel Dönüşüm, Otoparklar, Yeşil Alan, Semt Pazarları, Yeni Sosyal Tesisler, Çevre Düzenlemeleri, Sıfır Atık yer aldı.