'Bahçelievler'i yeniden inşa etmeye geliyorum'

CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Emine Gülizar Emecan, STK’ların, Kanaat Önderlerinin ve Muhtarların katıldığı iftar programında, “Gelin hep birlikte Bahçelievler’i layık olduğu yere taşıyalım” diye konuştu

BELEDİYE 25.03.2024 15:12:00 0

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Başkanlarına, Kanaat Önderlerine ve Muhtarlara iftar yemeği verdi. Piramit Restoran’daki yemeğe CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Danış Akpolat ve parti yöneticileri katıldı. 

‘BAHÇEİLEVLER'İ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’

Programda bir konuşma yapan CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, “60 yıldır Bahçelievler’de yaşayan bir ailenin mensubu olarak Bahçelievler’in sorunlarına hakimim. Sorunları çözmeye adayım. Belediyeyi yönetirken kaynakları doğru kullanmak gerekiyor. Şeffaf olacağız. Belediye bütçesinin kaynaklarını dışarıya gitmesini engelledikten sonra o kaynakları halkımıza harcayacağız. Sivil Toplum Kuruluşları, Dernekler, Esnaf Odaları, Kadın Meclisleri, Gençlik Meclislerine ve Muhtarlarımıza danışarak hep birlikte Bahçelievler’i yöneteceğiz. Bahçelievler’i hizmete değer buluyoruz. Bahçelievler zorluklarla mücadele ediyor. Kentsel dönüşüm başlamamış. Bahçelievler’de trafik sorunu, yeşil alan sorunu insanların yaşamlarını etkiler hale gelmiştir. İnşaat mühendisi bir belediye başkan adayı olarak vatandaşlarımızın güvenli konutlarda yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağım. Bu mücadelede sizlerin desteğini istiyorum. Bahçelievler’e hizmet için değer diyorum. El birliğiyle Bahçelievler’i çok daha iyi noktaya taşıyacağımıza inanıyorum. Bahçelievler’i yeniden inşa etmeye hepinizi davet ediyorum” diye konuştu.