Bahçelievlerspor Serdivan’a acımadı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bahçelievlerspor, Serdivanspor’u net bir skorla devirdi ve haftayı üç puanla kapattı

SPOR 12.12.2022 17:38:00 0
Bahçelievlerspor Serdivan’a acımadı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11.Grup ekiplerinden Bahçelievlerspor, kendi sahasında Serdivanspor’u 3-0 mağlup etti. Bahçelievler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen Yeşil-Beyazlılar net bir skorlu haftayı üç puanla kapattı. 

Kaplanların gollerini Alper Yıldız, Aykut Çakay ve Mert Tolun attı. Yeşil-Beyazlıların 3 topuda direkten döndü.  Alper Yıldız, Mustafa İmancı, Ömercan Davutoğlu, Fatih Hüseyin Salım, Dursun Türk, Aykut Çakay gibi isimlerde dikkatleri üzerine çekti. Maça ilk 11’de başlayan Samet Küpeli ve ikinci yarıda oyuna dahil olan Mert Tolun da bireysel oyun tarzlarıyla öne çıktı! Tolun, yaptığı çalımlarını karşılığını 1 gol atarak aldı. 

KAZANMAYA DEVAM…

11 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan Bahçelievler, grupta 15 puanla, 9. Sırada kendine yer buldu. Antrenör Serdar Hoşhan ile yollar ayrıldıktan sonra oynadığı son üç  3 maçta iki galibiyet alan Bahçelievler, 6 gol atarken, kalesinde sadece 1 gol gördü. Oyun formatında da değişikliğe giden Yeşil-Beyazlılar, Serdivan maçında sahaya 4-2-3-1 taktiğiyle çıktı. Rakip kalede daha çok gol pozisyonlarına giren Kaplanlar, Kazımpaşa Birlik ve Bilecik 1969 maçlarından 6 puan toplamayı hedefliyor. Ligin ikinci yarısına daha istekli girmeyi planlayan Bahçelievler, liderle olan 10 puanlık farkın da kapanacağına inanıyor. 

İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE OLANLAR

Bu arada Bahçelievler’in Serdivanspor’u 3-0 yerdiği maçı Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı ve Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük, protokolden izledi.