BFA, Süper Amatör Lig yolunda

TFF İstanbul 1. Amatör Lig’de Bahçelievler’i temsil eden BFA, Play-Off maçında Havataş’ı yenmesi halinde Süper Amatör Lig’e yükselecek

SPOR 1.03.2024 16:43:00 0
BFA, Süper Amatör Lig yolunda

TFF İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup’ta mücadele eden Bahçelievler Futbol Atletik sezonu 36 puanla ikinci sırada tamamladı. 18 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet alan BFA, bir üst lig için Play-Off hakkı elde etti. Rakip ağlara 38 gol atan BFA, en az gol yiyen (16) takım oldu.

HAVATAŞ’I AVLAMA ZAMANI

BFA, Play-Off maçında 11. Grup temsilcisi Havataş’la karşı karşıya gelecek. Maçın yeri ve saati Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirleyeceği tarihte oynanacak. Final niteliği taşıyan bu maç kazanan takımı bir üst lige çıkaracak. BFA bu maçı sabırsızlıkla beklerken bir yandan da eksik bölgelere önemli takviyeler yaptı. Bu kritik maçta hata yapmak istemeyen BFA, sezonu üst lige yükselerek taçlandırmak istiyor. 

‘İNANCIMIZ TAM, HEDEFİMİZ SÜPER’

2023-2024 sezonunu değerlendiren Bahçelievler Atletik Kulübü Başkanı Baki Duran, “Lige iyi başladık. Ancak ilerleyen haftalarda performans düşüklüğü yaşadık. Ve şanssız mağlubiyetler aldık. Hatta ilk haftalarda liderdik. Sonra ikinciliğe düştük. Akabinde üçüncü olduk. Toparlandık seri galibiyetler alarak ikinciliğe yükseldik. Son maçta hakem hataları olmasaydı grubu lider tamamlayacaktık. Çünkü lider Bayrampaşa Tunaspor karşısında 1-0 öne geçmiştik. Bize gösterilen kırmızı kart maçın dengesini bozdu. 2-1 mağlup olduk. Play-Off’lara kaldık. Şimdi önümüzde tek maç var. Bu maçı mutlak surette almamız gerekiyor. Galip gelerek Süper Amatör Lig’e çıkmayı çok arzuluyoruz. Bunun için çok çalıştık. Yeni transferler yaptık. Güçlü bir takım olduğumuza inanıyorum. Teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize çok güveniyorum. Allah’ın izniyle hedeflediğimiz, arzuladığımız, istediğimiz bir üst lige çıkacağız. Bize inanan, güvenen tüm dostlarımızdan, arkadaşlarımızdan dua ve destek bekliyoruz” dedi.