İmamoğlu: Laf değil, iş üretiyoruz

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler’de partililere hitap etti ve vaatlerini sıraladı

BELEDİYE 6.03.2024 14:20:00 0
İmamoğlu: Laf değil, iş üretiyoruz

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerine hazırlanan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Adayı Ekrem İmamoğlu, Şirinevler Şehit Yarbay Cesur Parkı'nda halkla buluştu. 

Seçim otobüsünün üstünde vatandaşlara seslenen İmamoğlu, “Sevgili Bahçelievlerliler; Kocasinan Stadı ve Zemin Altı Otopark Projemizde sona geldik. Oraya sadece stat yapmıyoruz. Altında 750 araçlık otopark, üstünde insanların spor yapacakları yürüyüş alanları ve yeşil alanlar olacak. Stadı kulüplerimiz kullanacak. Spor kulüplerimize odalar vereceğiz. İstanbul’un en donanımlı ve en kapsamlı kreşlerinden birini burada açacağız. Yenikapı-İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattının her şeyi hazır. Sadece Cumhurbaşkanı tarafından atılacak bir imzaya bakıyor. Cumhurbaşkanı ise maalesef imzalamıyor. İstanbul’da öyle bir oy farkı atalım ki, milletin karşısında kimse duramasın. Ve imzalamak zorunda kalsın” dedi.

‘Bahçelievler’e laf değil, iş üreteceğiz’ diyen İmamoğlu, “Bu kardeşiniz yapamayacağı hiçbir sözü milletine vermedi” ifadelerini kullandı. İmamoğlu’na CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emine Gülizar Emecan, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Av. Danış Akpolat da eşlik etti.