MHP’den Çanakkale Zaferi yürüyüşü

MHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı, Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümü dolayısıyla bir yürüyüş tertipledi. Partililer ellerinde meşalelerle vatandaşları selamladı

POLİTİKA 19.03.2024 11:34:00 0
MHP’den Çanakkale Zaferi yürüyüşü

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109. yıldönümünde MHP Bahçelievler İlçe Teşkilatı zafer yürüyüşü yaptı. Bahçelievler Belediye Başkanlığı önünde başlayan yürüyüş Soğanlı Meydanı’nda sona erdi. 

Yürüyüşe MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Ülkü Ocakları Bahçelievler İlçe Başkanı Adem Sertdemir, Bahçelievler Belediye Başkanı ve Adayı Dr. Hakan Bahadır, Cumhur İttifakı Bahçelievler Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Yürüyüş boyunca Çanakkale Türküleri çalındı. Ellerinde Türk bayraklarıyla vatandaşları selamlayan MHP’liler ‘Ne mutlu Türküm’ sloganları eşliğinde yürüyüşü tamamladı. 

“KONU VATANSA, GERİSİ TEFERRUATTIR’

Soğanlı Meydanı’nda partililere hitap eden MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, “Konu vatan olunca Çanakkale’de Türk milletinin neler yapacağını tüm dünya gördü. Ben vatan için toprağa düşmüş tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Bu arada AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Cüneyt Yüksel ve AK Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna da yürüyüşün sonunda korteje dahil oldu.