Süper’sin BFA!

Bahçelievler Futbol Atletik (BFA), Süper Amatör Lig’e yükselme Play-Off maçında Havataş’ı 2-0 mağlup ederek adını bir üst lige çıktı

SPOR 15.03.2024 13:53:00 0
Süper’sin BFA!

TFF İstanbul 1.Amatör Lig 10.Grubu ikinci sırada tamamlayan ve Play-Off’a kalan Bahçelievler Futbol Atletik (BFA) baraj maçında Havataş’ı 2-0 mağlup ederek Süper Amatör Lig’e yükseldi. Küçükçekmece İFA Sahası’nda oynanan maçın ilk yarısı 2-0 BFA üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda gol sesi çıkmadı ve maç Bahçelievler Temsilcisi’nin iki gollü galibiyetiyle noktalandı. Bu sonuçla BFA şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e adını yazdırdı. Maçın gollerini Ayhan Altun ve Enes Çakmak kaydetti. Maçtan sonra futbolcular, teknik heyet ve yönetim birlikte şampiyonluk kutlaması yaptı.

AMATÖR TAKIMLARDAN DAYANIŞMA

Karşılaşmayı Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük, Şirinevlerspor Kulübü Başkanı Mehmet Cesur, İstanbul Artvin Spor Kulübü Başkanı Yaşar Mert, İFA Antrenörü Erdal Albayrak ve çok sayıda futbolsever maçı tribünden takip etti. 

‘SEZONU ŞAMPİYONLUKLA TAÇLANDIRDIK’

BFA Antrenörü Emrullah Bayrak, sezon boyunca büyük bir mücadele ortaya koyduklarını belirterek, “Grubumuzu ikinci tamamladık. İnişli çıkışlı süreçlerimiz oldu. Sakatlıklar, şanssızlıklar moralimizi bozdu. Her şeye rağmen Play-Off’a kalmayı başardık. Baraj maçında Havataş’ı mağlup ederek adımızı bir üst lige yazdırdık. Bizi sezon boyunca bizi yalnız bırakmayın, her daim maddi ve manevi olarak yanımızda olan Kulüp Başkanımız Baki Duran’a, yöneticilerimize, yardımcılarıma ve futbolcu kardeşlerime yürekten teşekkür ederim” dedi.

‘KUPALARA AMBARGO KOYACAĞIZ’

Şampiyon olarak Süper Amatör Lig’e çıktıkları için mutlu olduklarını belirten BFA Kulüp Başkanı Baki Duran, “Geçen sezon 2.Amatör’den 1’e çıktık. Bu sene de 1’den Süper Amatör’e yükseldik. İki sezondur arka arkaya başarılar elde ediyoruz. Yeni sezonda aynı başarıyı tekrarlayacağımıza inanıyorum. Sistemli çalışarak başarılar elde ediyoruz. Antrenörümüz Emrullah Bayrak’a güveniyoruz. O bizi iki sezondur mahcup etmedi. Beraber yürümeye devam edeceğiz. Emeği geçen tüm futbolcu kardeşlerime ve takıma destek olan yöneticilerimize şükranlarımı sunarım. Daha güçlü olabilmek için el ele, kol kola vereceğiz. Yeni hikayeler yazmak için var gücümüzle çalışacağız. Birlikte eğlenecek, birlikte güleceğiz. Kupaları müzemize götüreceğiz” diye konuştu. Duran, final maçında kendilerini yalnız bırakmayan Bahçelievler’deki Amatör Kulüp Başkanlarına, antrenörlere ve taraftarlara teşekkür etti.

YENİ TRANFSERLER ÇOK FARKLI

Bu arada BFA, final maçı öncesi yeni transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Takımın yarısından çoğu yeni transferlerden oluştu. Futbolcuların birbirleriyle olan uyumu gözlerden kaçmadı. Takım ruhu, disiplin ve uyum BFA’yı ‘Süper’ yaptı. Maçtan sonra sahaya inen Başkan Baki Duran, futbolcuların primlerini ikiye katlama sözü verdi.