12 Şehit karanfillerle anıldı

Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit düşen ve Türkiye’nin yüreğini yakan Mehmetçikler için Şirinevler’deki Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı

POLİTİKA 27.12.2023 13:08:00 0
12 Şehit karanfillerle anıldı

Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Kuzey Irak’taki Pençe Kilit Operasyonu sırasında şehit düşen 12 Mehmetçik için Şirinevler Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na karanfil bıraktı. Burada bir basın açıklaması yapan Zafer Partililer, hain PKK terörünü lanetledi ve siyasi uzantılarıyla mücadele sözü verdi. 

‘SİYASİ UZANTILARLA MÜCADELEMİZ SÜRECEK’

Mehmetçiklerle ilgili bir basın açıklaması yapan Zafer Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Eyüp Can Bulut “Bugün, burada, bölücü terör örgütü tarafından kahpece şehit edilmiş olan askerlerimiz için toplandık. Bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dileriz. Vatanımız için Mehmetçiklerimiz dağları teröristlere dar edecek, biz de siyasi uzantılarına meydanları dar edeceğiz. Mücadelemiz, dağlardan, sokaklardan, sahalardan ve Meclis’ten terör temizlenene kadar devam edecektir.  PKK’nın uzantıları bilsin ki terör ile mücadelede Zafer Yüce Türk Milleti’nin olacaktır” diye konuştu.