‘16. Sokak’ta neler oluyor?’

Bağımsız Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emre Altun, Yıldız Zöhre Camii altında hizmete giren bir zincir markete özel 16. Sokak’ın genişletilmesine tepki gösterdi

POLİTİKA 23.11.2021 19:02:00 0
‘16. Sokak’ta neler oluyor?’

Bağımsız Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Emre Altun, Yıldız Zöhre Camii altında açılan bir zincir markete peşkeş çekildiğini belirtti.

Altun, yıllardır tek yön olan Şirinevler Mahallesi 16. Sokak’ın genişletilerek marketin servis araçlarına alan kazandırıldığını belirterek, “Ne yazık ki bir markete özel olarak sokak genişletildi. Kocasinan Stadı Projesi’nin etrafındaki koruyucu bariyerde kazıklara kadar ittirildi. Bu durum kazalara davetiye çıkarabilir. Çünkü bariyerin hemen ucu uçurum. İnşaat alanına araçlar uçabilir. Böyle bir tehlike var. Konuyla ilgili şikayetlerimizi Bahçelievler Belediyesi’ne ilettik. Kendilerinden şu cevabı aldık: ‘Burası bizim kontrolümüzde değil. İBB’nin uhdesinde olan bir yer. Şikayetlerinizi buraya iletmeniz daha doğru olur’ dediler. Burada bulunan bir ağacı budadıklarını tespit ettik. Umarız bu ağacı da buradan yok etmezler” diye konuştu.