37 yıldır bitmeyen askerlik arkadaşlığı

37 yıl önce Kıbrıs Lefkoşa’da askerlik yapan 28. Zırhlı Alay Tank Taburu Karargah Bölüğü askerleri geleneksel buluşmalarını sürdürmeye devam ediyor

YEREL 9.10.2024 17:27:00 0
37 yıldır bitmeyen askerlik arkadaşlığı

1987-1989 yılları arasında Kıbrıs Lefkoşa 28. Zırhlı Alay Tank Taburu Karargah Bölüğü’nde askerlik yapan silah arkadaşları unutulmaz dostluklara imza attı. Her yıl bir araya gelen silah arkadaşları, bu sene de İzmir Buca Gölbaşı’nda ailelerinin katılımıyla hasret giderdi. İyi günde kötü günde birbirlerini unutmayan arkadaşlar, Ali Fuat Karayiğit’in oğlunun düğününe de katılım sağladı. Buluşmaya ise Ali Fuat Karayiğit, Mehmet Korkmaz, Ahmet Farimaz, Fikret Ercan ev sahipliği yaptı. Organizasyonda sunumu Birol Günay yaparken, hediyeleri de Özcan Seçkin takdim etti. Programa eşlik edemeyen Ferudun Solak, Mahmut Altınpınar, Mustafa Görün, İbrahim Günay, Fahrettin Köse, Nurettin Aksu ve Bahri Çelik gibi isimlerde maddi destek sağladı.

‘EBEDİ DOSTLUĞA DÖNÜŞEN ASKERLİK ARKADAŞLIĞI’

TFF İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Şirinevlerspor Kulübü Antrenörü Erdal Şükrü Oğuz, emeği geçen asker arkadaşlarına teşekkür ederek, “37 sene önce başlayan arkadaşlığımız ebedi dostluğa dönüştü. Eşlerimiz ve çocuklarımızla beraber her yıl buluşuyoruz. İyi ve kötü günlerimizde bir araya geliyoruz. Geçmişi yad ediyoruz. Askerlik anılarımızı konuşuyoruz. Bir sene sonraki buluşmamızı planlıyoruz. Eğlenceli vakit geçiriyoruz. Keyif alıyoruz. Bu geleneği sürdürmeyi arzuluyoruz” dedi.