3 puanlık hasret bitti, kalkışa geçme zamanı!

Bahçelievlerspor, 3 puanlık galibiyet hasretine 4. Haftada son verdi. Hendek Dereköy’ü 3-1’le geçen Yeşil-Beyazlılar, rahat bir nefes aldı

SPOR 24.10.2022 12:24:00 0
3 puanlık hasret bitti, kalkışa geçme zamanı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig 11. Grup temsilcisi Bahçelievlerspor, Hendek Dereköyspor’u 3-1 yendi. 4 hafta aradan sonra puanla tanışan Kaplanların gollerini Semih Kaya (5. DK), Mert Tolun (64. DK), Dursun Türk (87. DK) attı. Rakibin tek golü ise 90. Dakikada geldi. Hendek Dereköy’de 11. Dakikada Enes Buşuroğlu kırmızı kart gören isim oldu.

ÇİÇEKLERLE KARŞILAMAYA DEVAM

Maçtan önce karşılaşmanın hakemlerine Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe ve Trabzonspor eski Başkan Yardımcısı Ali Uzunay tarafından birer çiçek verildi. Protokol tribünü her zaman olduğu gibi tıka basa doluydu. Yeşil-Beyazlı renklere gönül veren yüzlerce taraftar, maçın başından sonuna kadar takımına destek verdi.

KÂBUS BİTTİ, SIRA SERİ GALİBİYETLERDE

İsteği üç puanı hanesine yazdıran Bahçelievlerspor, kâbus dolu 3 haftayı geride bıraktı. Lider Küçükçekmece Sinop’un 9 puan gerisinde olan Yeşil-Beyazlılar, önümüzdeki haftalarda fikstür avantajını kullanmak istiyor. Seri galibiyetler almayı arzulayan Bahçelievler, grupta üst sıralara tırmanmak hedefliyor. Küçükçekmece Sinop ve Çorlu 1974’nin puan kaybedeceği günleri sabırsızlıkla bekleyen Bahçelievler, aradaki puan farkının kapanacağına inanıyor.

AMBULANS VAR, EKİP YOK!

Bu arada maçın 81. Dakikasında Hendek Dereköy’lü bir futbolcunun girdiği ikili mücadele de kolu çatladı. Kolunda çatlak oluşan futbolcuya iki takım sağlık ekibi hemen müdahale etti. Saha kenarındaki ambulanstan sedye istendi. Tek kişilik sağlık ekibinin sedyeyi getirmekte zorlandığını gören Bahçelievlerspor’lu Mert Tolun ve Semih Kaya, yardıma koştu. İki futbolcunun yardımseverliği takdirle karşılanırken, saha kenarında bekleyen ambulanstaki personel yetersizliğini gözler önüne serildi.