4 Siyasi Parti gazetecilerle buluştu

31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Bahçelievler Belediyesi için çatı aday çıkarma kararı alan dört siyasi parti temsilcisi gazetecilere çalışmalar hakkında bilgi verdi

POLİTİKA 27.12.2023 13:06:00 0
4 Siyasi Parti gazetecilerle buluştu

31 Mart Yerel ve Mahalle İdareler seçimlerinde Bahçelievler Belediye Başkanlığı için çatı adayla girecek olan DEVA Partisi, Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Partisi temsilcileri gazetecilerle bir araya geldi. DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Canip Azipli’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada basın mensuplarının soruları yanıtlandı. Seçime Bahçelievler’i kazanabilecek adayla girileceği vurgulandı. Ayrıca Bahçelievler Belediye Başkan Adayı’nın AK Parti ve CHP’nin adaylarının belli olduktan sonra ilan edileceği açıklandı. 

‘ADAYIMIZI YENİ YILDA AÇIKLAYACAĞIZ’

Kahvaltılı programa DEVA Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Canip Azipli, Saadet Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Demokrat Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Hakan Bal katıldı. Seçmenin üçüncü bir yol arayışında olduğunu belirten  Azipli şunları söyledi: “Öncelikle aramızda bulunan İlçe Başkanlarımıza davete icabet ettikleri için teşekkür ederim. Kıymetli basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya gelmiş olduk. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinden önce Altılı Masa olarak aramızda bir protokol vardı. Yerelde bunu devam ettirmek istedik. Bu konuda Genel Merkezlerimizin onayını aldık. Şimdi de Bahçelievler Belediye Başkanlığı için ortak adayla çıkma kararı verdik. 5-6 aday üzerinde duruyoruz. Kazanabileceğimiz bir adayı tercih edeceğiz. AK Parti ve CHP’nin adayı netlik kazandıktan sonra biz de adayımızı açıklayacağız. Pozitif, anlayışlı ve şeffaf bir süreç yürütüyoruz. Projelerimiz ve planlarımız belli. Sloganımız ise; “Hep Beraber Hep Birlikte Omuz Omuza, Bahçelievler’de Üçüncü Yol Mümkün. Çalışkanız, Cesuruz, Hazırız, Kazanacağız.”

Dört siyasi parti İlçe Başkanları, kendilerine katılmak isteyen diğer siyasi partilileri de çatı aday etrafında buluşmaya davet etti.