Bahçelievler belediyesinden afet bölgesine yardım

Bahçelievler belediyesi, sel felaketinden etkilenen illere personel ve ekipman gönderdi.

BELEDİYE 16.08.2021 17:42:00 0
 Bahçelievler belediyesinden afet bölgesine yardım

İstanbul Bahçelievler Belediyesi, sel felaketinden dolayı en çok can ve mal kayıplarının yaşandığı Kastamonu, Sinop ve Bartın için seferber oldu.

Felaketinin ardından hemen harekete geçen Bahçelievler Belediyesi, AFAD koordinasyonunda çalışmak üzere bölgeye 7 kişilik Arama Kurtarma ekibi gönderdi. Bununla yetinmeyen Bahçelievler Belediyesi, Kastamonu Bozkurt ilçesine; 11 personel, 1 Mobil Aşevi, 1 Hafriyat Kamyonu, 1 iş makinası daha ilaveten göndererek katkıda bulundu. Yaşanan doğal afetlere duyarsız kalmayan Bahçelievler Belediyesi, yaptığı katkılarla yaralara merhem oldu.

“İÇİMİZ YANDI, YÜREKLERİMİZ BURKULDU”

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek, “Önce yangınlarla içimiz yandı, ardından sel felaketleriyle yüreklerimiz burkuldu. Bizde Bahçelievler belediyesi olarak hemen harekete geçerek, yardımlarda bulunduk. Devletimizin tüm birimleri de burada yerini aldı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’da bölgeye giderek incelemelerde bulundu. İnşallah yaraları hep birlikte saracağız ”dedi.   Bahadır, hayatını kaybeden vatandaşlara da Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diledi.