Emre Altun, bağımsızlığını ilan etti

Uzun yıllardır Bahçelievler Hürriyet Mahallesi’nde esnaflık yapan Merkez Ticaret Yönetim Kurulu Başkanı Emre Altun, bağımsız olarak Bahçelievler Belediye Başkanı adaylığını açıkladı

POLİTİKA 26.10.2021 11:51:00 30
 Emre Altun, bağımsızlığını ilan etti

Bahçelievler’de faaliyette bulunan Merkez Ticaret (Gümrük ve Sigorta Malları Satış Noktası) Yönetim Kurulu Başkanı Emre Altun, 2024 yılında yapılacak Yerel ve Mahalli İdareler seçiminde Bahçelievler Belediye Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Bağımsız olarak seçime girmek istediğini belirten Altun, üç yıl önceden çalışmalarına başladığını duyurdu. Seçime kadar sıkı çalışacağını dile getiren Emre Altun, Bahçelievler’de uzun yıllardır esnaflık yaptığını, ilçenin sorunlarını bildiğini, çözümlerinin de kendisinde olduğunu  söyledi.

Altun, bu kararını dostlarıyla şu şekilde paylaştı: “İstanbul Bahçelievler Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak Adaylığımı açıklamak isterim. Çıkmış olduğum bu yolda Sizlerin Manevi Desteklerini istemekteyim ve vermiş olduğumuz bu kararın Belediyemiz açısından Hayırlara vesile olmasını dilerim.”