Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisi açıldı

Bahçelievler Belediyesi ilçe sınırları içinde yer alan Kuleli Parkını baştan aşağı yeniledi. Birde park içine sosyal tesis yapan belediye yetkilileri, görkemli bir şekilde hizmete sundu

BELEDİYE 19.09.2022 11:45:00 1
 Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisi açıldı

Bahçelievler Belediyesi tarafından yenileme çalışmaları tamamlanan Kuleli Parkı ve Kuleli Sosyal Tesisi törenle hizmete girdi. Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Gümüşhane Köse Belediye Başkanı Turgay Kesler, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, BBP Bahçelievler İlçe Başkanı Nazmi Şahin, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Küçük’ün  yanı sıra belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Günün anlam ve önemine binaen bir konuşma gerçekleştiren Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, şunları söyledi: “13 dönümlük Kuleli Parkımızı başkan aşağı yeniledik. Mevcut ağaçları sökmeden de 240 ağaç daha diktik. Görev geldiğimiz günden bu yana da 10 bin 246 ağaç dikmiş olduk. Ayrıca parkımızın içine birde sosyal tesis kazandırdık. Bizler, AK Parti Belediyeciliğinin, AK Parti hizmet anlayışının ne olduğunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Kuleli Parkımız ve Sosyal Tesisimiz ilçemize hayırlı olsun.”

OTEL GİBİ SOSYAL TESİS!

Kuleli Parkı ve Sosyal Tesisini Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’la beraber gezen AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, tam not verdi. Tesisi çok beğendiğini ifade eden Dalkılıç, “İç dizaynı, mutfağı, mescidi, tuvaletleri otel gibi olmuş. Elinize sağlık” dedi.

PAKRIN İÇİNDE NELER VAR?  

Kuleli Parkı içerisinde yürüyüş yolları, her yaş grubuna ayrı çocuk oyun alanları, koşu pisti, fitness alanı, pati park bulunuyor. 300 kişilik Sosyal Tesis içinde ise mescitler ve lavabolar yer alıyor.