MHP’den ‘Mahalle Buluşmaları’ çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı, ‘Mahalle Buluşmaları’ programın teşkilat mensuplarıyla buluştu

POLİTİKA 8.12.2022 14:10:00 0
    MHP’den ‘Mahalle Buluşmaları’ çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bahçelievler İlçe Başkanlığı ‘Mahalle Buluşmaları’ adı altında kahvaltılı program tertipledi. 

‘2023’e Doğru Aday Belli Karar Net’ sloganıyla Bahçelievler Kongre Merkezi’ndeki buluşmaya MHP Genel Başkan Yardımcıları Feti Yıldız ve İsmail Faruk Aksu, MHP İstanbul Milletvekilleri; Arzu Erdem ve Hayati Arkaz, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri; Davut Haskırış, Gökhan Türkeş Öngel ve Savaş Çolak, MHP İstanbul Eski İl Başkanı Birol Gür, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir, MHP’li Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, Muhtarlar, Teşkilat Mensupları ve vatandaşlar katıldı.

‘ADAY BELLİ, KARAR NET, TAM GAZ İLERİ’

‘Mahalle Buluşması’nın önemine değinen MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, “Teşkilat mensuplarımızla kahvaltılı bir programda bir araya geldik. 2023 seçimlerinde sandıklarda görev yapacak isimleri de belirlemeye çalışıyoruz. Partimizin oylarını artırmak gayret gösteriyoruz. Adayı ve kararı net olan bir parti olarak 2023 seçimlerini yeniden kazanacağız” dedi. 

‘MİLLET İTTİFAKI’NIN ÜST AKLI JEREMY RİFKİN’

Çakan’dan sonra kürsüye çıkan diğer konuşmacılar adayın belli olduğunu dile getirerek, çok çalışmaları gerektiklerini vurguladılar. CHP’nin ‘İkinci Yüzyıl Vizyonu’ndaki programa uzaktan bağlanan, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Amerikalı danışmanı Jeremy Rifkin’i de sert bir dille eleştirdiler. Üst aklın Rifkin olduğunu ifade eden konuşmacılar, “Bu ülkeyi yabancı güçlere teslim edemeyiz.” dediler. Türkiye’nin Suriye’de yaptığı operasyonların önemine değinen MHP’liler, “Mehmetçik vurdukça Meclis’teki kravatlı ve etekli teröristlerden ses geliyor. Bunun için de HDP’nin derhal kapatılması zorunludur” diye konuştular. 

2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması için var güçleriyle çalışacaklarını belirten MHP’liler, aynı zamanda bu seçimde MHP’nin Meclis’te sandalye çoğunluğunun ele geçirmesinin önemli olduğuna değindiler. Alkışlar eşliğinde salona giren MHP’li isimler masaları tek tek dolaşarak Teşkilat Mensuplarıyla kucaklaştı. Üst düzey isimler, vatandaşların hatıra fotoğrafı isteklerini geri çevirmedi.