‘Süper’ler tat vermiyor

Bahçelievler’in Süper Amatör Lig’de temsil eden üç takımdan ikisi düşme potasının üzerinde yer alırken, biri de zirveyi takip ediyor

SPOR 11.02.2023 16:11:00 0
 ‘Süper’ler tat vermiyor

Bahçelievler’i Süper Amatör Lig’de üç takım temsil ediyor. Bu takımlar içerisinde zirveye en yakın takım Bahçelievler Gümüşhanespor (BGS) olurken, Bahçelievler Soğanlı ve Yenibosnaspor da ligde kalmak mücadele ediyor.

BGS’NİN GÖZÜ ZİRVEDE

Bahçelievler Gümüşhanespor (BGS), İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup’ta 24 puanla 5. Sırada yer alıyor. Lider Galata ile arasındaki puan farkı 5. Kalan 6 maçı kayıpsız atlatmayı hedefleyen BGS, grubu ilk iki sırada bitirmeyi istiyor. 16. hafta maçında Balatspor’u 1-0 mağlup eden BGS, önümüzdeki hafta  Taçspor’la karşı karşıya gelecek.

YENİBOSNA MAZİYİ ARIYOR

Süper Amatör Lig’in diğer bir ekibi ise Yenibosnaspor, son maçında Yeşilköyspor’la 3-3 berabere kaldı. Haftayı bir puanla kapatan Sarı-Siyahlıların  lider Çekmeköy Belediye Alemdağ’la arasında 20 puan fark bulunuyor. Düşme potasının hemen üstünde yer alan Yenibosnaspor, bu seneyi ligde kalarak tamamlamayı hedefliyor. Yenibosnaspor, 17. haftayı maç yapmadan (bay) geçecek.

BORDO-MAVİLİLER LİGE ALIŞYOR

Süper Amatör Lig 5. Grup temsilcisi Bahçelievler Soğanlı da ligde kalmayı hesap ediyor. 16. Hafta maçında Gaziosmanpaşaspor’a 2-1 mağlup olan Bordo-Mavili takım, grupta 21 puanla 6. sırada kendine yer buldu. Kalan 6 maçı en az kayıpla kapatmayı isteyen Bahçelievler Soğanlı, Süper Amatör Lig’de kalıcı olmayı hedefliyor.