‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Heyeti Bahçelievler’de

MHP tarafından hayata geçirilen ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Heyeti’nin durağı Bahçelievler oldu. MHP’li Heyet, vatandaşların sorunlarını dinledi ve Millet İttifakı ortaklarının yanlışlarını aktardı

POLİTİKA 11.12.2021 12:22:00 0
‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Heyeti Bahçelievler’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) tarafından organize edilen ‘Adım Adım 2023 İl İl Anadolu’ Heyeti, Bahçelievler’e çıkarma yaptı. Bahçelievler Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki programa MHP Bahçelievler Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri ve partililer katıldı.

Türkiye’nin gündemiyle alakalı kısa kısa görüşlerini beyan eden MHP Genel Başkan Yardımcıları İsmail Faruk Aksu, Feti Yıldız, MHP İstanbul Milletvekilleri Hayati Arkaz, Arzu Erdem, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeleri Burhan Coşkun, Bahattin Şengül, Bülent Maşaoğlu, Zeki Anıt, Göktan Türkeş Öngel, Ahmet Savaş Çolak, Koray Önsel ve Murat Turna, 2023 seçimlerinin önemine değindi. 2023 seçimlerinin Haziran ayında yapılacağının altını çizen konuşmacılar, Millet İttifakı’nın Ortaklarını da sert bir dille eleştirdi. MHP’liler Cumhur İttifakı olarak Türkiye’yi dünyada küresel güç ve lider ülke konumuna getirmek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

‘DOLAŞMAYI BIRAK, HİZMET YAP’

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’na da gönderme yapan MHP’liler, İmamoğlu’nun il il dolaşmasının İstanbulluya ihanet olduğunu ifade etti.

‘MHP TEŞKİLATI SAHAYA İNDİ’

MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan ise toplantıya katılan isimlere tek tek teşekkür ederek, “Sizleri Bahçelievler’de ağırlamanın mutluluğunu yaşadık. 2023 seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası olacaktır. Tüm MHP Teşkilatı olarak sahaya inmiş durumdayız. Döviz kuru artışı nedeniyle vatandaşımız ekonomik olarak sıkıntı çekiyor. Bunun bilincindeyiz. Bu zorlukların da ülke olarak üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

Bu arada programın sonunda toplu hatıra fotoğraf çekiminin ardından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.