AK kanlar şifa oldu

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı ve Türk Kızılay Bahçelievler Şube Başkanlığı’nın birlikte organize ettiği kan bağışı kampanyasına partililer büyük ilgi gösterdi

POLİTİKA 24.05.2022 16:50:00 0
AK kanlar şifa oldu

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanlığı Sosyal Politikalar Birimi Sağlık Komisyonu ve Türk Kızılay Bahçelievler Şubesi ortaklaşa kan bağışı kampanyası tertipledi. AK Parti Bahçelievler Teşkilatı’nın yoğun katılım gösterdiği kampanyadan 1266 ünite kan bağışı toplandı. Düzenli kan bağışı yapan AK Parti Bahçelievler Çobançeşme Mahallesi Başkanı Mustafa Baş’a ise AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Sevim Sayım Madak tarafından bir madalya takdim edildi.

‘KANLARIMIZ TÜM HASTALARA ŞİFA OLSUN’

AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, kan bağışının öneminden bahsederek, “Kan bağışı hayat kurtarır. Küçük yardımlar büyük işlere vesile olur. Biz de bu düsturla hareket ederek Kızılay’ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına katılım sağladık. Görevimiz her daim iyiliktir. Katılım sağlayan, katkıda bulunan parti mensuplarımıza canı gönülden teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun. Verdiğimiz kanların yataklarında şifa bekleyen tüm hastalarımıza can olmasını dileriz” diye konuştu.