AK Parti’den en baba ziyaret

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı, ‘Babalar Günü’nde ilçede ikamet eden 92 yaşındaki Mehmet Ali Mutlu’yu evinde ziyaret ederek onurlandırdı

POLİTİKA 4.07.2022 14:55:00 0
AK Parti’den en baba ziyaret

AK Parti Bahçelievler İlçe Teşkilatı’nın saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçe Başkanı Fatih Tuna önderliğinde çalışmalarını yürüten Teşkilat Mensupları, 2023 seçimlerine de hazırlanıyor. Dini ve özel günlerde ilçe sakinlerini ziyaret eden AK Parti Bahçelievler Teşkilatı, Babalar Günü’nde de gönüllere dokundu.

‘BABALARA SELAM OLSUN’

İlçe Başkanı Fatih Tuna ve beraberindekiler Bahçelievler’in en yaşlı babasına sürpriz yaparak gününü kutladı. Bu ziyaretten dolayı oldukça duygulanan 92 yaşındaki Mehmet Ali Mutlu, çok mutlu olduğunu ifade etti. Mutlu’ya sağlıklı ömürler dileyen Tuna şunları söyledi: “Rutin saha çalışmalarımızı her gün yapıyoruz. Babalar Günü’nde de ilçemizde ikamet eden en yaşlı babaya giderek elini öptük. Hal hatır sorduk. Babalarımız bizim rehberimizdir. Onların izinden yürümeliyiz. Saygıda kusur etmemeliyiz. Bir gün değil, her gün hatırlamalıyız. Sağlıklı yaşamlarında onlara değer vermeliyiz. Değerli olduklarını hissettirmeliyiz. Rabbim tüm babalara sağlıklı ömürler nasip eylesin.”