AK Parti’den tam saha pres

AK Partili bakanların, milletvekillerinin ve belediye başkanlarının katılım sağladığı ‘’Yüz Yüze 100 Gün” programının ilk durağı Bahçelievler oldu

POLİTİKA 25.07.2022 16:49:00 2
AK Parti’den tam saha pres

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen ‘’Yüz Yüze 100 Gün” programının yeni durağı Bahçelievler oldu. Bahçelievler’deki tüm mahallelerde eş zamanlı ziyaretler yapan AK Partililer, vatandaşları birinci ağızdan dinleme fırsatı buldu.

Evlere, Esnaflara ve Sivil toplum Kuruluşlarına (STK) gerçekleşen ziyaretlerde AK Partili yetkili isimlere en çok ekonomi üzerine sorular soruldu.  Dünya genelinde sıkıntıların olduğunu belirten AK Partililer, Türkiye Cumhuriyeti devletinin her geçen gün büyüdüğüne dikkat çekerek, sorunların üstesinden gelebilecek güce sahip olduklarını dile getirdi.   

Yüz yüze yapılan temaslarda AK Parti İstanbul Milletvekilleri Mustafa Demir, Tülay Kaynarca, Serap Yaşar, Şirin Ünal, Ahmet Hamdi Çamlı, Şamil Ayrım, Hasan Turan, Rümeysa Kadak, Canan Kalsın, Akif Çağatay Kılıç, İffet Polat, Abdullah Güler ve Nevzat Şatıroğlu gibi isimler yer aldı. AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna ve Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da bakanlara ve milletvekillerine eşlik etti. 

100 gün sürecek çalışmalarda sorunlar dinlenecek, öneriler not alınacak.