Altınlar, kahve falından değil, fincanın altından çıktı

“Bahçelievler Hazır mısın?” Projesi başlatan Merkez Ticaret, 20 aileyi kahvaltıda buluşturdu. Kahvaltı sonunda şanslı 3 aileye altın hediye edildi

YEREL 26.09.2021 12:49:00 0
Altınlar, kahve falından değil, fincanın altından çıktı

İstanbul Bahçelievler Hürriyet Mahallesinde faaliyet gösteren Merkez Ticaret (Gümrük Sigorta Malları Satış Noktası) bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attı.

İki ay önce, “Bahçelievler Hazır mısın?” projesi başlatan Merkez Ticaret, 20 aileye kahvaltı verdi. Kahvaltıya katılan aileler,  sosyal medyadan yapılan çekilişlerle belirlendi. Bahçelievler Belediyesi Sempati Sosyal Tesislerindeki organizasyonunun sonunda 3 kişiye gram altın hediye edildi. Burada da hediyeler çekilişle gerçekleşti. Afiyetle kahvaltılarını yapan misafirlere, kahve ikramı yapıldı. Her masaya birer adet kahve servis edildi. Şanslı olan 3 aile hediyenin sahibi oldu. Gram altının bir tanesi de engelli aileye çıktı.  Son dönemde yaptığı çekilişlerle ve dağıttığı ücretsiz hediyelerle kendini duyuran Merkez Ticaret, ihtiyaç sahibi ailelere de katkıda bulunmaya devam ediyor.

ALTUN: “ÖNEMLİ BİR İŞ YAPTIK”

Gazetemize bir açıklama yapan Merkez Ticaret Sahibi Emre Altun şunları söyledi: “Uzun yıllardır Hürriyet Mahallesinde hizmet vermekteyiz. 2021 yılında sosyal sorumluluk projelerini artırmaya karar verdik. Daha önce yaptığımız çalışmalar oldu. Kahvaltı organizasyonumuz ise bizim için oldukça önemliydi. İlk defa gerçekleştirdik.  Toplumun dinamiklerinin harekete geçirilmesi noktasında önemli bir iş yapmış olduk. Davetimize icabet edenlere çok teşekkür ederiz. Bizleri takip etmeye devam edin.”

Foto/Haber: Engin ÖDER