Tarih: 16.07.2024 15:22

‘Amatör Spor Kulüpleri’ne yardım yapılacaktır'

Facebook Twitter Linked-in

Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, ilçede yer alan amatör kulüplere ayni ve nakdi yardımların yapılacağını söyledi. Kalkan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Bahçelievler Belediye Meclis toplantısında CHP’li üyelerin aldığı karara cevaben bir açıklama yaptı. Ayhan Kalkan, Bahçelievler’deki amatör spor kulüplerine yardımlarla ilgili şöyle konuştu:

‘SPORA YARDIM SİYASET ÜSTÜDÜR’

“Bahçelievler'de bulunan 11 kulübün yer aldığı 'Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Birliği' adına bu açıklamayı sizlere yapıyoruz. Spora desteğini hemen her kulvarda gösteren Bahçelievler Belediyesi’nin bizlere yıllardır verdiği destekler, sağladığı imkânlar ile bugüne kadar gençlerimizi daha iyi şartlarda spor yaptırma fırsatı sunduk. Belediyemizin bütçesi kapsamında verdiği spor malzemeleri, ayni ve nakdî yardımlar, hedeflerimize çok daha fazla odaklanabilmemizi sağladı. Ancak üzülerek öğrendik ki; CHP Grubu, Belediye Meclis görüşmeleri sırasında Belediye Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’a yardım yapma yetkisi vermedi. Bu konuda resmi açıklamalar elbette yapılacak, resmi gerekçeler elbette sunulacaktır. Ancak bu konu tamamen siyaset üstü, ülkemizin, gençlerimizin geleceğine yapılan bir yatırımdır. Siyasetin konusu, malzemesi olmamalıdır.”

‘GENÇLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ’

“Amatör spor kulüplerinde emek veren gençlerimiz için bugüne kadar yapılan yardımların siyasi bir söylemin malzemesi haline getirilmeden, bugüne kadar olduğu gibi yine şeffaf bir şekilde sürdürülmesini talep ediyoruz. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın bugüne kadar bizlere sunduğu desteği de AK Partili bir belediye olarak değil, sporsever bir kurum olarak kabul ettik. Kendisine kulüplerimize yıllardır verdiği destek için, gençlerimizin geleceğine yaptığı yatırımlar için hem kulüp başkanları olarak hem çocuklarımızın velileri adına çok teşekkür ediyoruz.” 

‘CHP’Lİ MECLİS ÜYELERİ YANLIŞTAN DÖNMELİDİR’

“Bizim önceliğimiz gençlerimiz ve ülkemiz. Hizmetimiz partiler üstüdür, siyaset üstüdür. Buradan CHP'li meclis üyelerimize sesleniyoruz ve aldıkları bu karardan dolayı kendilerini kınıyoruz. Bu hatalı karardan en kısa zamanda geri dönmelerini bekliyoruz.”

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —