Bahadır, dünya şampiyonunu ödüllendirdi

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İtalya’da gerçekleşen 17. CMAS Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasında; şampiyon olan milli sporcu Emir Yiğit’e cumhuriyet altını hediye etti

SPOR 18.07.2021 14:18:00 0
Bahadır, dünya şampiyonunu ödüllendirdi

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, İtalya’nın Lignano Sabbiadoro kentinde düzenlenen 17. CMAS Paletli Yüzme Gençler Dünya Şampiyonasında; şampiyonluk ipini göğüsleyen Paletli Yüzme Genç Milli Takım sporcusu Emir Yiğit’i makamında ağırladı.

Bahadır, 4x50 m Mix Bayrak yarışında birincilik elde eden milli sporcuya cumhuriyet altını hediye etti. Emir Yiğit’i tebrik eden Başkan Bahadır, “Emir’in Bahçelievler Yüzme Kulübünden olması bize ayrı bir gurur yaşattı. Mutluyuz ve gururluyuz. Ülkemize bu başarıyı armağan eden genç milli sporcularımızı alkışlıyoruz. Ailesi ve hocalarına minnettarız. Sporu ve sporcuları canı gönülden destekliyoruz. Bizler fiziki şartları yerine getiriyoruz, gençlerimizde gerekeni yapıyor. Başarılar tesadüf değildir. Emir’e bundan sonraki eğitim ve spor hayatında başarılar diliyorum” dedi.