Bahçelievler, futbolun efsane isimlerini ağırladı

Futbol dünyasının efsane isimleri Robert Pires, Christian Karembeu, Abou Diaby, Philippe Christanval, Sidney Govou,  İstanbul Bahçelievler'de depremzedeler için sahaya çıktı

SPOR 10.06.2023 13:07:00 0
Bahçelievler, futbolun efsane isimlerini ağırladı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),  Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK), Europe Football Platformu’nun ortaklaşan düzenlediği, ‘Omuz Omuza’ kampanyası destek maçında, dünyaca ünlü futbol yıldızları Bahçelievler Stadyumunda sahne aldı. 

BAHADIR’A 30 DAKİKA YETTİ

Bahçelievler Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı ve 30’ar dakika üzerinden çift devreli oynanan maçı Fransa’yı 3-1 yenen Türkiye kazandı. Fransa takımın kadrosunda bir dönem Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Barcelona, PSG takımlarda forma giyen Robert Pires, Christian Karembeu, Abou Diaby, Philippe Christanval, Sidney Govou, Türkiye kadrosunda ise futbolseverlerin yakından tanıdığı Fenerbahçe’de forma giyen Aatif Chahechouhe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez yer aldı. 

HAKEMLERE ÇİÇEK TAKDİMİ

Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan da maçı tribünden takip etti. Maç sonunda karşılaşmanın hakemlerine birer çiçek takdim edildi. Mücadeleyi yöneten hakemlerin kadınlardan oluşması da dikkat çekti. Türk ve yabancı isimlerin sempatik tavırları ve saha içindeki fantastik hareketleri izleyicilere keyifli anlar yaşattı.