Bahçelievler kışa hazır

Meteoroloji’nin yaptığı uyarıları dikkate alan Bahçelievler Belediyesi, hemen kolları sıvadı. Belediye ekipleri vatandaşlara dağıtılmak üzere tuz çuvalları hazırladı. Belediye ayrıca sokak hayvanlarını da unutmadı

BELEDİYE 29.12.2021 15:52:00 0
Bahçelievler kışa hazır

Bahçelievler Belediyesi, uyarıları dikkate alarak tüm birimleriyle kış çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ekipler, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Marmara Bölgesi ve İstanbul’u etkisi altına alacağına yönelik uyarılarını dikkate alarak kış çalışmalarına başladı. Bu kapsamda işletmelerin önünde kullanılmak üzere tuz çuvalları dağıtılacak. Yol ve kaldırım çalışmaları yoğunlaştırılacak. Sokak hayvanları için hazırlanan kulübe sayıları artırılarak mama desteği sağlanacak.

‘DESTEĞİMİZ KESİNTİSİZ SÜRECEK’

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, kış şartlarının çetin geçtiğini belirterek, “Kış kapıda. Gerekli önlemlerimizi süratle alıyoruz. Her kış olduğu gibi komşularımıza olası buzlanmalarda kullanmaları için hazırladığımız tuz çuvallarını dağıtacağız. 10’ar kiloluk çuvallardaki tuzlar yollara dökülecek. Esnaflardan önemli bir ricamız olacak. Bu tuzları ağaç diplerine atmasınlar, sadece yollara ve caddelere döksünler. Yaklaşık 500 personel ve iş makinalarıyla bu kış da komşularımızın hizmetinde olacağız.” diye konuştu.

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır ayrıca kış şartlarında herkese kolaylıklar diledi.