Bahçelievler, lideri elinden kaçırdı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden Bahçelievlerspor yenilmezlik serisini hem 5’e çıkardı, hem de lider Küçükçekmece Sinopspor’u koltuğundan etti

SPOR 11.02.2023 16:06:00 0
Bahçelievler, lideri elinden kaçırdı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup’ta mücadele eden Bahçelievlerspor, Küçükçekmece Sinopspor’la 1-1 berabere kaldı. Lige iyi bir başlangıç yapan Yeşil-Beyazlılar, Vefaspor galibiyetinin ardından zirvede yer alan Sinopspor’a da geçit vermedi. 

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı’nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Küçükçekmece Sinopspor hızlı başladı. 7. Dakikada kazanılan penaltıyı Semih Küçük gole çevirdi: 1-0. İlk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya iki takım da formalarını değiştirerek çıktı. 56. dakikada Hüseyin Yemiş, Bahçelievlerspor adına skoru eşitledi: 1-1. Gol pozisyonuna itiraz eden Küçükçekmece Sinopspolu Semih Küçük, kırmızı kartla soyunma odasına gönderildi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmazken iki takım da birer puana razı oldu. 

LİDERLERİ KOLTUĞUNDAN İNDİREN TAKIM

Grupta 25 puanla 7. sırada bulunan Bahçelievlerspor’un yükselişini devam ettiriyor. 15. Hafta maçında Küçükçekmece Sinopspor’a da geçit vermeyen Kaplanlar, yenilmezlik serisini 5’e çıkardı. Lideri koltuğundan eden Yeşil-Beyazlılar, yeni lider Çorluspor’u da tahtından indirmek istiyor. Çorluspor’u yenmenin hesaplarını yapan Bahçelievlerspor, bu maçı kazanması halinde puan farkını 5’e düşürecek ve yeni liderle puan farkı 7 olacak.