Bahçelievler'de 23 Nisan coşkusu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan coşkusu yaşandı. Bahçelievler’deki kutlamaların adresi ise Hükümet Konağı önüydü. Çocuklar çeşitli gösterilerle unutulmaz bir güne imza attı

EĞİTİM 23.04.2022 18:23:00 0
Bahçelievler

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Bahçelievler’de de coşkuyla kutlandı. Kutlamaların adresi ise Bahçelievler Hükümet Konağı önüydü. Törenle başlayan kutlamalar, çeşitli gösterilerle sona erdi. Programa Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler Emniyet Müdürü Hakan Demir’in yanı sıra siyasi parti ilçe başkanları, spor kulübü başkanları, muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) temsilcileri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

BİR GÜNLÜK BAŞKANLAR GÜLÜMSETTİ

Bir önce de Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Bahçelievler Müftüsü Hüseyin Gün koltuklarını birer saatliğine çocuklara emanet etti. Bir saatlik başkanlık yapan öğrenciler, talimatlarıyla hem şaşırttı hem de gülümsetti.