Bahçelievler’de 30 Ağustos coşkusu

Bahçelievler Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümünü gün boyu süren etkinliklerle kutladı. Sevilen gruplardan Madrigal ise izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı

BELEDİYE 2.09.2023 12:09:00 0
Bahçelievler’de 30 Ağustos coşkusu

Bahçelievler Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bazı etkinliklerle kutladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yıldönümü etkinlikleri Bahçelievler Kaymakamlık Binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. Törene Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Garnizon Komutanı Personel Albay Tuğran Akarsu, Protokol ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra nostaljik araçların yer aldığı kortej Hasan Doğan Spor Kompleksi’nden başlayarak Milli Egemenlik Parkı’na kadar yürüdü. Kutlamaların akşam bölümünde ise Madrigal sahneye çıktı. Madrigal, Türk bayrakları eşliğinde izleyicileri coşturdu. 

‘30 AĞUSTOS KAHRAMANLIK DESTANIDIR’

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Türk ulusunun tarihe altın harflerle yazdırdığı kahramanlık destanı olan 30 Ağustos’la ilgili olarak şunları söyledi: “30 Ağustos Zaferi’nin 101. Yılı hepimize kutlu olsun. Böyle şanlı bir tarihe sahip olmaktan gurur duyuyorum. Türkiye ebediyen bağımsız kalacaktır. Hep birlikte ülkemizi daha ileriye götüreceğiz.”