Bahçelievler’de eğlenceli yarıyıl tatili

Bahçelievler Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yarıyıl karnesi alan öğrencilere Soğanlı Etkinlik Çadırı’nda çeşitli sürprizler sunuyor

BELEDİYE 26.01.2023 11:23:00 0
Bahçelievler’de eğlenceli yarıyıl tatili

Bahçelievler Belediyesi, karne alarak yarıyıl tatiline giren öğrenciler için ‘Yarıyıl Tatil Şenliği’ programı düzenledi. 

Soğanlı Mahallesi’ndeki Etkinlik Çadırı’nda gerçekleşen şenlikte öğrenciler gün boyu doyasıya eğleniyor. Şenlikte, Atlı Karınca, Şişme Oyun Parkurları, İllüzyon Gösterileri, Palyaço, Jonglör, Zıp zıp, Karagöz kukla etkinlikleri yer alıyor. Diğer yandan bazı öğrencilere de Tiyatro, Atölye Çalışmaları ve Yüz Boyama etkinlikleri de sunuluyor. Çeşitli ikramlar da öğrencilere yapılıyor. 

Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır da çocuklara yönelik yapılan etkinlikle ilgili olarak, “Çocuklarımızın ikinci eğitim öğretim dönemine daha zinde girebilmeleri için böyle bir etkinliği organize ettik. Bilindiği gibi çocuklarımıza kırtasiye desteği sağlıyoruz. Yaz ve kış spor okullarımız da çocuklarımızın hizmetinde. Kültür sanat etkinliklerimiz ve kurslarımız da devam ediyor” diye konuştu. Bu arada etkinlik alanına her saat başı ücretsiz ring servisleri yapılıyor. 5 Şubat’ta sona erecek etkinliğe binlerce öğrencinin katılması bekleniyor.