Bahçelievler’de yüz yüze eğitim heyecanı

Covid-19 nedeniyle ara verilen yüz yüze eğitim, 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle yeniden başladı. Sınıflarına ve arkadaşlarını kavuşan çocukların heyecanları gözlerinden okundu

EĞİTİM 6.09.2021 19:16:00 0
Bahçelievler’de yüz yüze eğitim heyecanı

Resmi ve özel okullarda 1 buçuk yıl aradan sonra yüz yüze eğitime geçildi. Türkiye genelindeki il ve ilçelerde 2021/2022 Eğitim-Öğretim yılı resmi açılış törenleri belirlenen adreslerde yapıldı. 610 bin nüfuslu Bahçelievler’de ise; GSD Eğitim Vakfı Bahçelievler İlkokulu tercih edildi. Açılış törenine Bahçelievler Kaymakamı İlker Arıkan, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Adalet Partisi (AP) Genel Başkan Yardımcısı Giray Batı, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Tüm İstanbul Muhtarları Dernekleri Federasyonu (TÜMFED) ve Siyavuşpaşa Mahallesi Muhtarı Selami Aykut, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Özhan, Uluslararası Mazlumların Derneği (UMADER) Başkanı Adem Yüce, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapılırken, öğrenciler de şiirler okudu.

7 BİN 50 EĞİTİMCİ KADROSU HİZMET VERECEK

“Uzun bir aradan sonra çocuklarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, “İlçemizdeki resmi ve özel okullarda 6 Eylül 2021 tarihi itibariyle eğitim başladı. 7 bin 50 eğitimci ordusu, 116 bin öğrencimiz için varını yoğunun ortaya koyacak. İnşallah Haziran ayına kadar bir kapanma ile karşı karşıya kalmayız ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçiririz” diye konuştu.