Bahçelievler’den 90+2’de Çorluspor’a tokat gibi gol

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bahçelievlerspor, lider Çorlu’yu tahtından indirdi. Grupta dengeleri bozan Yeşil-Beyazlılar, gönülleri feth etti

SPOR 6.03.2023 11:10:00 0
Bahçelievler’den 90+2’de Çorluspor’a tokat gibi gol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Bahçelievlerspor, 16. Hafta maçında konuk ettiği lider Çorluspor’a geçit vermedi. (1-1) 

Bahçelievler Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısını 9. Dakikada yediği golle 1-0 geride kapatan Kaplanlar, 90+2’de Mustafa Uğur Aygün’le cevap verdi. (1-1) Bir puanı maçın uzatma dakikalarında alan Yeşil-Beyazlılar, 26 puanla grupta 8. sırada yer aldı. 15. Hafta maçında Küçükçekmece Sinop’u liderlikten eden Bahçelievler, 16. Haftada da Çorlu’yu tahtından indirdi. Grupta dengeleri bozan Yeşil-Beyazlılar, oynadığı futbolla göz doldurdu. BAL’a alışan Bahçelievler, zorlu maçları geri bıraktı. Ligde kalan 10 haftayı kayıpsız atlatmayı planlayan Yeşil-Beyazlıların matematiksel olarak şampiyonluk şansı ise hala sürüyor. Ligde oynadığı son altı maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alan Kaplanlar, 17. Hafta maçında Hendek Dereköy ile deplasmanda karşılaşacak. 

MAÇA İLGİ BÜYÜKTÜ

Her maç olduğu gibi hakemlere mücadele başlamadan önce çiçek takdim edildi. Zorlu ve çekişmeli geçen müsabakayı Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, siyasi parti temsilcileri, STK başkanları, Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ve çok sayıda futbolsever izledi. Gol pozisyonlarında büyük heyecan yaşayan izleyiciler, 90+2’de atılan beraberlik golünden sonra kendinden geçti. 90 dakika boyunca hiç susmayan taraftarlar, takımlarını tezahüratlarıyla ateşledi.

DEPREMZEDELER UNUTULMADI

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen depremde hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Bahçelievspor’da sahaya ‘Geçmiş olsun Türkiyem’yazılı bir pankartla çıktı.