Bahçelievler’den Gazze’ye destek

Bahçelievler Belediyesi, Filistinli Müslümanlara destek amacıyla Kuleli’de destek çadırı açtı. Bir ay açık kalacak çadırda önemli Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) stantları bulunuyor

BELEDİYE 27.12.2023 13:01:00 0
Bahçelievler’den Gazze’ye destek

Bahçelievler Belediyesi, 7 Ekim’den beri Siyonist İsrail devletinin bombardımanına maruz kalan Filistinli Müslümanlara destek amacıyla "Gazze’ye Destek Çadırı" açtı. Açılışa Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürü Serkan Gömce, Sivil Toplum Kuruluşu Üyeleri (STK), Siyasi Parti Temsilcileri, Spor Kulübü Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. 

BİR AY AÇIK KALACAK

Kuzey Irak’taki Pençe-Kilit Harekati Bölgesi’nde şehit düşen 12 Mehmetçik için de bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Zalim İsrail devletinin bombalarında hayatını kaybeden Gazzeli Müslümanlar için de Kur’an-ı Kerim okundu. Bir ay açık kalacak olan Destek Çadırı’nda Türk Kızılay, Yeşilay, TÜGVA, İHH, Deniz Feneri gibi önemli Sivil Toplum Kuruluşları’nın stantlarının yanı sıra bir imza köşesi ve vahşeti simgeleyen fotoğrafların yer aldığı resim sergisi yer aldı.