Bahçelievler’e Yıldırım ziyaret

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İstanbul Bahçelievler’e sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’la bir araya gelen Yıldırım, çalışmalar hakkında bilgi aldı

BELEDİYE 7.10.2021 19:26:00 0
Bahçelievler’e Yıldırım ziyaret

AK Parti İzmir Milletvekili ve Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Bahçelievler’e ziyarette bulundu. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’la beraber Sempati  Sosyal Tesislerini gezen Yıldırım, down sendromlu çalışanlarla sohbet etti.

‘Çalışanlarından müşterilerine kadar herkes sempatik’ diyen Yıldırım, “Güler yüzlüler ve çok keyifli zaman geçiriyorlar. Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır’a böyle bir yeri vatandaşlarımıza kazandırdığı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Bahçelievler Belediye Anaokulunda eğitim alan çocuklarla da buluşan Yıldırım, miniklere çeşitli sorular yöneltti. Çocuklardan bir tanesinin Sen ne iş yapıyorsun? sorusuna Yıldırım; gülerek, iş arıyorum cevabı verdi. Binali Yıldırım daha sonra ise Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ı makamında ziyaret ederek Başkan Bahadır’dan belediyenin faaliyetleriyle ilgili bilgi aldı.