‘Bahçelievler’i marka şehir yapacağız’

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Canip Aziti, yeni projeleriyle Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır’a güç vermek istiyor

POLİTİKA 16.03.2024 11:23:00 0
‘Bahçelievler’i marka şehir yapacağız’

AK Parti Bahçelievler Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Canip Aziti, Dr. Hakan Bahadır’ın yol arkadaşı olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi. 

‘RAHMETLİ KADİR TOPBAŞ’LA ÇALIŞTIM’

Bahçelievler için önemli projelerinin olduğunun altını çizen Canip Aziti, “İstanbul ve Bahçelievler aşığıyım. Sorunları çok iyi biliyorum. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığı Yardımcılığı görevinden AK Parti’ye geçmeden önce Bahçelievler Belediye Başkanımız ve Adayımız Dr. Hakan Bahadır’la çeşitli istişarelerde bulunmuştuk. Kendisine projelerimden bahsettim. O da çok memnun kaldı. Zaten bir dönem İBB eski Başkanımız rahmetli Kadir Topbaş’la ‘Taksim Yayalaştırma Projesi’nde birlikte çalıştık. Şimdi Bahçelievler için el ele vereceğiz. Başkanımız Dr. Hakan Bahadır’ın kazanması halinde yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Kendisi de 100 Yeni Proje açıkladı. Birlikte bu projeleri yapacağız” dedi.

‘ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM’ 

İnşaat alanında uzman olan Canip Aziti, “İstanbul’da beklenen bir deprem gerçeği var. Acilen binalarımızı yenilememiz gerekiyor. Kentsel Dönüşümü daha da hızlandırmalıyız. Bunun yanı sıra binalarımızın altına otoparklar inşa etmeliyiz. Güvenli, konforlu sosyal donatı alanları oluşturmalıyız” ifadelerini kullandı. 

‘SOKAKLARIMIZ RENKLENECEK’

Belediye Meclis Üyesi Kontenjan Adayı Canip Aziti, “Kırmızı, Yeşil, Mavi sokak uygulamaları projelerim var. Caddelerimiz, sokaklarımız prestijli hale gelecek. Atıl kalmış binaları Sanat, Spor ve Sosyal Alanlara dönüştüreceğiz. Otopark sorununu çözerek trafiği rahatlatacağız. İlçemize tematik bir müze kazandıracağız. Hastane ve iş yerlerini yenilenebilir enerjiye teşvik edeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) bir çatı altında toplayacağız. Kısaca daha yaşanabilir ve marka bir Bahçelievler’i meydana getireceğiz” diye konuştu.