Bahçelievler'in evlerinde Türk bayrağı dalgalanıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Evlerimizi Türk bayraklarıyla donatalım’ çağrısına Bahçelievler Belediyesi ve vatandaşlar destek verdi

GÜNDEM 16.07.2025 14:25:00 0
Bahçelievler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Her haneyi ay yıldızlı bayrağımızla donatalım’ çağrısına Bahçelievler’de oturan vatandaşlar da destek verdi. Bahçelievler Belediyesi ve vatandaşlar ilçenin dört bir yanını Türk bayraklarıyla süsledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kızılcahamam’da düzenlenen AK Parti 32. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılışında yaptığı konuşmada, terör örgütünün kendini feshettiğini açıklayarak, “Bırakınız tedirgin olmayı, milletimizin her ferdi bu tablodan dolayı sevinmeli, bayram etmeli, Türkiye’nin her hanesi Ay Yıldızlı bayrağımızla donatılmalıdır” ifadelerini kullanmıştı.

‘CADDE VE MEYDANLARDA TÜRK BAYRAKLARI DALGALANIYOR’

Bu çağrının ardından Bahçelievler Belediyesi hızla harekete geçti. İlçedeki ana arterler, meydanlar, caddeler ve ara sokaklar Türk bayraklarıyla donatıldı. Belediye hizmet binaları başta olmak üzere tüm kamu tesislerinin girişlerine de bayraklar asıldı. Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Türkiye Yüzyılına vurgu yaparak, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Terörsüz Türkiye hedefiyle yaptığı tarihi çağrıyı Bahçelievler olarak yürekten destekliyoruz. İlçemizin dört bir yanını Ay Yıldızlı bayrağımızla donattık. Bu yalnızca bir süsleme çalışması değil, birliğimizin, beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve Türkiye Yüzyılı vizyonuna olan inancımızın bir göstergesidir. Bahçelievler’de yaşayan her bir vatandaşımızla birlikte bu sürece katkı sunmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor