Bahçelievlerspor Arzu Erdem’i ağırladı

Yeni bir yapılanmaya giren ve sezonun başlamasını iple çeken Bahçelievlerspor, MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem’i, kulüpte misafir etti

SPOR 24.08.2021 12:55:00 0
Bahçelievlerspor Arzu Erdem’i ağırladı

Yeni sezona fırtına gibi hazırlanan Bahçelievlerspor, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul 3. Bölge Milletvekili Arzu Erdem’i ağırladı.  Kulüpte Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilver ve yöneticilerle sohbet eden Erdem, hedefler hakkında bilgi aldı.

Kulübün geçmişini iyi bildiğini belirten Erdem, “Kıymetli dava arkadaşım Levent Dilaver’in başkan olmasına çok sevindim. Bu işin üstesinden gelecek güce sahip. İyide bir yönetim oluşturmuş, Allah mahcup etmesin diyorum. Lig maçlarını vakit buldukça izlemeye geleceğim. Şimdiden başarılar diliyorum. Ayrıca Bahçelievler İdman Yurdu’nun da Bahçelievlerspor çatısı altına girmesi beni oldukça mutlu etti. Elimizden gelen bütün desteği Bahçelievlerspor için vermeye hazırız.” dedi. 

Milletvekili Erdem’e, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan ve yöneticilerde eşlik etti. Bahçelievlerspor Başkanı Levent Dilaver, kulübü ziyarete gelen Erdem’e 44 numaralı forma hediye verdi.