Bahçelievlerspor, Hasan Zeren’le şahlandı

TFF İstanbul Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Bahçelievlerspor tutulmuyor. Deplasmanda Kulaksız Okspor’u da 3-1’le geçen Yeşil-Beyazlılar, adım adım Play-Off’a yürüyor

SPOR 19.01.2022 19:47:00 0
Bahçelievlerspor, Hasan Zeren’le şahlandı

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup Temsilcisi Bahçelievlerspor, deplasmanda karşılaştığı Kulaksız Okspor’u 3-1 yendi. İBB Beyoğlu Stadı’nda oynanan mücadelede Bahçelievlerspor üstün bir futbol sergiledi.

İLK YARI KARŞILIKLI GOLLERLE GEÇİLDİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Yeşil-Beyazlılar, 12. dakikada Hasan Zeren’in şık golüyle 1-0 öne geçti. 35. dakikada bir serbest vuruş kazanan Okspor, attığı golle eşitliği sağladı: 1-1. İlk yarı bu skorla bitti.

HASAN ZEREN DURDURULAMADI

İkinci yarıya da fırtına gibi başlayan Bahçelievlerspor, 62. dakikada sahanın yıldızı Hasan Zeren’in attığı golle bir kez daha öne geçti: 2-1. Rakip kalede ataklarını artıran Bahçelievlerspor, 68. dakikada Hasan’la farkı ikiye çıkardı: 3-1. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç Bahçelievlerspor’un galibiyetiyle sona erdi. Hat-Trick yapan Yeşil-Beyazlı ekibin golcüsü Hasan Zeren, maçtan sonra tebrikleri kabul etti. Takımına üç puanı getiren Hasan Zeren, gol sayısını 10’a çıkardı ve gol krallığında iddialı olduğunu gösterdi.

ŞAMPİYONLUK ATEŞİ YANDI

Aldığı bu galibiyetle grupta puanını 36’ya çıkaran Bahçelievlerspor, en yakın rakibi Mesudiyespor’a  1 puan, üçüncü Okspor’a ise 7 puan fark attı. Play-Off yolunda büyük bir avantaj elde eden Yeşil-Beyazlılar, Cumartesi günü kendi sahasında Kanlıca’yı konuk edecek.

YÖNETİM TAM KADRO MAÇI İZLEDİ

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver ve yönetimi, Beyoğlu Stadı’nda takımını yalnız bırakmadı. Gol pozisyonlarında büyük bir heyecan yaşayan Bahçelievlerspor camiası teknik ve futbolcularla beraber galibiyeti doyasıya kutladı. Bahçelievler’e dönüş yapan teknik heyet, futbolcular ve yönetim birlikte yemek yedi. 

‘BAL GİBİ GALİBİYET’

Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, maçtan sonra soyunma odasına inerek futbolcularını tek tek tebrik ederek, “Emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. Kalan maçlarımızı da inşallah kayıpsız atlatacağız. Klasman Grubu’na kalacağız. Burada da en güzel futbolumuzu oynayacağız. Ve oradan da hep beraber el ele vererek Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) ayak basacağız. Rabbim bu yolda bizlere kolaylıklar nasip eylesin.” şeklinde konuştu.

ŞİRİNEVLERSPOR’DAN DESTEK

Şirinevlerspor Kulübü Altyapı Koordinatörü Nevzat Dursun da Bahçelievlerspor’u  bu kritik deplasmanda yalnız bırakmadı.