Bahçelievlerspor, Paşa’lar gibi

12 haftadır bileği bükülmeyen Bahçelievlerspor, Gaziosmanpaşa’yı da evine eli boş gönderdi. Üç puanı üç golle alan lider, oynadığı futbolla taraftarlarını mest etti

SPOR 3.01.2022 14:09:00 0
Bahçelievlerspor, Paşa’lar gibi

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Bahçelievlerspor, 12. Haftayı galibiyetle tamamladı. Kendi sahasında Gaziosmanpaşaspor’u 3-0 yenen Bahçelievler’in gollerini Hasan Zeren, Samet Küpeli (P) ve Fatih Köse attı. Grupta 29 puana ulaşan Yeşil Beyazlılar, oynadığı futbolla da göz doldurdu. Protokolde maçı izleyenler arasında bürokrasi, siyasi parti, Muhtarlar, Sivil Toplum Kuruluşu (STK)  temsilcileri yer aldı. Protokol tribünü bu maçta da doldu.

MAÇIN HAKEMLERİNE ÇİÇEK VERİLDİ

Maçtan önce karşılaşmanın hakemlerine İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay, Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Erkol, Yeniden Refah Partisi İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi, Tanıtma Başkan Yardımcısı Talha Mercimek birer çiçek verdi.

CHP’Lİ BAŞKANDAN, CHP’Lİ BAŞKANI FORMA

Devre arasında Bahçelievlespor Kulübü adına, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, CHP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe’ye isminin yazılı olduğu 24 nolu formayı hediye etti.

DİLAVER: BİZ İNANDIK, SİZ DE İNANIN

Maçtan sonra soyunma odasına inen Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, futbolcuları tek tek kutladı. Futbolcuların ve Teknik Heyetin sevincine ortak olan Dilaver, şampiyonluk diledi. Dilaver, oyuncularına dönerek, ‘Bahçelievler halkına söz verdik. Bu sene şampiyon olacağız. Allah’ın izniyle bir üst lige çıkacağız. Bizler sizlere çok inanıyoruz. Sizlerin de bizleri mahcup etmeyeceğine inancımız tamdır. Allah yolumuzu açık, işlerimizi kolay eylesin.” diye konuştu.

ÇIKRIKÇI VE KALKAN DA SOYUNMA ODASINA İNDİ

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Kalkan da soyunma odasına inerek futbolcuların hep böyle oynamalarını istedi.

GOP’LULAR YİNE SAHNE ALDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Pandemi döneminde aldığı bir kararla rakip taraftarları deplasmanda maç izlemesini yasakladı. Buna rağmen iki otobüsle Bahçelievler’e gelen Gaziosmanpaşalı taraftar grupları stada girmek istedi. Güvenlik güçleri buna müsaade etmedi. Stada alınmayan GOP’lular, stat dışından sahaya meşaleler atarak maçın durmasına neden oldu. Atılan meşaleler sonucunda suni çimlerde yanmalar meydana geldi. Stat görevlileri meşaleleri hemen söndürdü. Bu kez rakip takımın taraftarları otoparktaki araçların üzerine çıkarak maçı seyretmek istedi. Bazı araçlarda ise maddi hasarlar tespit edildi. Görgü tanıkları, GOP’lu taraftarların bir motosiklet sürücüsünü de tartakladıklarını ileri sürdü.