Bahçelievlerspor play-off'a yürüyor

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta yer alan Bahçelievlerspor, Kanlıca engelini de kayıpsız geçti. Namağlup liderliğini sürdüren Yeşil-Beyazlılar, Klasman Grubu’na emin adımlarla yürüyor

SPOR 25.01.2022 15:45:00 0
Bahçelievlerspor play-off

TFF İstanbul Süper Amatör Lig 3.Grup’ta mücadele eden Bahçelievlerspor, Kanlıca’yı 3-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Namağlup yoluna devam eden Yeşil-Beyazlılar, ilk devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıda iki gol daha atan Bahçelievlerspor, üç puanı, üç golle aldı. Maçın gollerini Hasan Zeren, Özgün Şala ve Samet Küpeli attı. Süper Amatör Lig Klasman Grubu’na bir adım daha yaklaşan Bahçelievlerspor, Kanlıca galibiyetiyle 39 puana ulaştı.

ÖZKAN’DAN HAKEMLERE Ç İÇEK

Maçtan önce hakemlere, CHP eski Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özkan çiçek verdi. Ayrıca Ethem Matbaa’nın sahibi Recep Sun da Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver’e Türk bayrağının yer aldığı bir tablo hediye etti.

TARAFTARLAR TRİBÜNDEKİ YERİNİ ALDI

Karşılaşmayı Gelecek Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı Metin Erkol, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da tribünden takip etti.

Bahçelievlerspor, ilk yarı yedek ağırlıklı bir kadroyla mücadele etti. İkinci yarıda as futbolcular oyuna dahil oldu. Bahçelievler Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı soğuk havaya rağmen taraftarlar Bahçelievlerspor’u yalnız bırakmadı.