Bahçelievlerspor şahlandı, hedef zirve

Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ekibi Bahçelievlerspor, üç haftada 7 puan alarak dikkatleri üzerine çekti. Kaplanların son kurbanı Çerkezköy 1911 Doğanspor oldu

SPOR 7.11.2022 11:30:00 0
Bahçelievlerspor şahlandı, hedef zirve

TFF Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup Temsilcisi Bahçelievlerspor, 6. Hafta maçında ağırladığı Çerkezköy 1911 Doğanspor’u 1-0 yendi. Gol ise 67. dakikada Ceyhun Kalıntaş’tan geldi. İlk yarı kontrollü bir oyun ortaya koyan Kaplanlar, ikinci yarıda daha istekli görüntü sergiledi. Golden sonra 5-4-1 sistemine dönen Yeşil-Beyazlılar, maçı 1-0 kazanmayı bildi. Aldığı bu galibiyetle grupta 9. sıraya yükselen Kaplanlar, son üç haftada 7 puan topladı. Çıkışını sürdüren Bahçelievlerspor, son iki maçta kalesinde gol görmedi. Savunmada güçlü bir performans ortaya koyan Kaplanlar, 7. hafta maçında deplasmanda karşılaşacağı Hendekspor’dan da puan alarak İstanbul’a mutlu dönmek istiyor.

ÇOŞKUNPINAR KALESİNDE DEVLEŞTİ

Kaleyi Mahmut Arıkan’dan devir alan Fatih Çoşkunpınar, Arifiye Kalaycı ve Çerkezköy 1911 Doğan maçlarında harika kurtarışlara imza attı. Kalesinde devleşen Çoşkunpınar, kale emin ellerde mesajı verdi. Topu doğru ve hızlı bir şekilde kullanan Çoşkunpınar, galibiyette büyük rol oynadı. Birçok gol pozisyonunda iyi yer tutan genç file bekçisi bu performansını devam ettirerek takımının başarısında önemli rol oynamak istiyor.

MERT TOLUN VİTES ARTIRDI

Her geçen gün oyun sisteminin yerine oturduğu Bahçelievler’de Mert Tolun da göz kamaştırdı. Forvet hattında oynayan Tolun, golün asistini yapan isimdi. Fantastik hareketleriyle dikkatleri üzerine çeken Tolun, performansını artıran isimler arasına adını yazdırdı. Takımına üç puanı getiren golü atan Ceyhun Kalıntaş da ilk 11’e göz kırptı.

GALİBİYETİ BİRLİKTE KUTLADILAR

Yeşil- Beyazlı takıma gönül veren taraftarlar tribündeki yerini alırken, 90 dakika boyunca hiç susmadı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen taraftarlar, futbolcularla birlikte galibiyeti kutladı. Protokol tribünü he zaman olduğu gibi ful çekti. Maçı izleyenler arasında Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Kalkan, Bahçelievler Ülkü Ocakları Başkanı Adem Sertdemir, Yenibosna Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuğman Başkara, Amatör Spor Kulüpleri Başkanları ve Antrenörler yer aldı.

2. VE 3. BÖLGEDE ÇARK YAVAŞ DÖNÜYOR!

4-4-2 sistemiyle maça başlayan Bahçelievler’de orta sahadaki üretkenlik henüz istenilen seviyede görülmüyor. Orta sahadaki çarkın yavaş işlemesi, hücum hattında oynayan oyuncuların performansını da etkiliyor.