Bahçelievlerspor Vefa’yı nakavt etti

Bahçelievlerspor, Vefa’yı yenerek liderle arasındaki puan farkını yediye indirirken, ikili averajda da öne geçti

SPOR 29.01.2023 17:45:00 0
Bahçelievlerspor Vefa’yı nakavt etti

TFF Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Bahçelievlerspor, ligin ikinci devresine Vefa galibiyetiyle başladı. (2-0) 

Bahçelievler Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk devresi berabere sonuçlandı. İkinci yarı gücünü ortaya koyan Kaplanlar, 54. Dakika da Hüseyin Yemiş’in serbest vuruştan attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra rakip kalede baskıyı artıran ev sahibi, bir sağdan, bir soldan ataklarını sürdürdü. Nitekim sağ taraftan ceza sahasına yapılan ortaya iyi yükselen yeni transfer Ümit Murat Gültaş, 63. Dakikada topu ağlara gönderdi. (2-0) İki farklı öne geçen Kaplanlar, savunmada hata yapmadı ve maçı 2-0 galip kapadı. 

LİDERLE FARK 7’DİYE İNDİ!

Bahçelievlerspor aldığı bu galibiyetle liderle arasındaki puan farkını 7’diye indirdi. Altın değerinde üç puanı hanesine yazdıran Bahçelievler, ikili averajda da öne geçmiş oldu. Gözünü önümüzdeki hafta oynayacağı Küçükçekmece Sinop maçına diken Bahçelievler, bu maçı kazanması halinde şampiyonluk potasına girecek. 

VEFA’LI GALİBİYET

Yeni transferlerin performansları ve oynanan futbol alkış aldı. Bahçelievler’le ilk maçına çıkan Vefaspor’un eski hocası Erdal Albayrak’ın heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Saha kenarında futbolcularına direktifler veren Albayrak, ilk maçını üç puanla kapattı. Albayrak, maç sonunda tebrikleri kabul etti. Saha içinde futbolcularla, saha dışında vatandaşlarla doğru iletişim kuran Albayrak, tarih yazmaya hazırlanıyor. 

AYAĞI UĞURLU GELDİ

Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, maçın hakemlerine çiçek takdim ederek, başarılar diledi. Bahçelievler’in ilk defa bir maçını seyreden Boztepe, galibiyet sevincine ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde özel bir hastane de tedavi gören Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver de maç sonunda soyunma odasına inerek, teknik heyeti ve oyuncularını kutladı.