Bahçelievlerspor’da tanışma ve kaynaşma yemeği

Bahçelievlerspor Kulübü Yöneticileri ile futbolcular yemekte buluştu. Yemekte futbolcuların kaynaşması sağlanırken, beklentiler de dile getirildi

SPOR 6.09.2021 18:18:00 0
Bahçelievlerspor’da tanışma ve kaynaşma yemeği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Bahçelievlerspor Kulübü Yöneticileri ile A Takım futbolcuları yemekte bir araya geldi. Şirinevler’de özel bir restoranda gerçekleşen yemeğe; Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, Sportif Direktör Gürkan Soysal, Antrenör Serdar Hoşhan ve yardımcıları katıldı. Tanışma ve kaynaşma amaçlı gerçekleşen programda yeni sezonla bilgiler paylaşıldı. Mütevazı bir kadroyla 16 Ekim’de başlayacak lige hazır hale gelmek isteyen Yeşil Beyazlılar, kalan süreyi iyi şekilde değerlendirmeyi planlıyor.   

Yönetimle ile futbolcuların tanışması için böyle bir yemekli toplantıyı organize ettiklerini söyleyen Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, “Ligin başlamasına 1 ay 10 gün gibi bir zaman var. Bu süreci iyi değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta sahaya ineceğiz. Anlaştığımız futbolcular var, isimlerini tek tek açıklayacağız. İnşallah güzel bir gruba düşer, hedefimize ulaşırız” dedi.