Bayram Durdu, adaylığını duyurdu

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Bayram Durdu, EĞİTİM BİR-SEN 1 Nolu Şube Bahçelievler Temsilciliği Başkanlığı adaylığını ilan etti

EĞİTİM 9.11.2022 13:26:00 2
Bayram Durdu, adaylığını duyurdu

Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapan Bayram Durdu, Eğitimciler Birliği Sendikası (EĞİTİM BİR-SEN) 1 Nolu Şube’ye bağlı Bahçelievler İlçe Temsilcisi Başkanlığı adaylığını açıkladı. Durdu, 11 Kasım Cuma günü saat 10.00 ila 16.00 saatleri arasında Bahçelievler Fatih Ortaokulu’nda yapılacak Olağan Kongre öncesi Yönetim Kurulu’nu da belirledi. Bahçelievler’de ‘Birlik ve Beraberlik’ sloganıyla yola çıkan Durdu, seçimi kazanmak için tüm kozlarını oynayacağını söyledi.

‘ÜYELERDEN DESTEK İSTİYORUZ’

Durdu, “1500 tane üyemiz var. Onların teveccühleriyle seçimi kazanmak istiyoruz. Değişim zamanı olduğuna inanıyoruz. Yenilikçi, kendinden emin, güçlü, vizyonu ve misyonu geniş bir ekibimiz var. Durmadan, duraklamadan bizimle beraber yürümeye var mısınız? Haydi, el ele, kol kola, yeni ufuklara yelken açalım. Gelin birlik olalım, beraber olalım, bu seçimi kazanalım” dedi.

İŞTE DURMAYAN EKİP

Bayram Durdu’nun ekibinde yer alan isimler:

  1. Yusuf Dursun
  2. Sadık Karaçay
  3. Cemal Duman
  4. Önder Özdemir
  5. Süleyman Acar
  6. Bünyamin Erben