BFA, futbolcu fabrikası gibi çalışıyor

Bahçelievler Futbol Atletik (BFA), 1 sene aradan sonra çalışmalarına yeniden başladı. Yetenekli gençlerin peşine düşen BFA, sporcuların ruhsal ve fiziksel gelişimlerini de önemsiyor

SPOR 18.07.2021 14:07:00 0
BFA, futbolcu fabrikası gibi çalışıyor

Bahçelievler Futbol Atletik (BFA), Covid-19 tedbirlerinin hafifletilmesinin ardından çalışmalarını kaldığı yerden devam ettiriyor. Kocasinan Mahallesi, Çağrı Halı Saha Tesislerinde çalışmalarını sürdüren BFA, uzman antrenörler gözetiminde genç sporcuları eğitiyor. Hijyen kurallarının harfiyen uygulandığı BFA’da; 6 ile 17 yaş grupları arasındaki tüm çocuklar futbol öğreniyor.  Alt yapıya oldukça önem veren BFA, yetenekli sporcuları keşfetme merkezi gibi çalışıyor.

‘’ENGELLERİ ÇALIŞARAK AŞIYORUZ’’

Çalışmalar hakkında bilgi veren BFA antrenörü Emrullah Bayrak, ‘’Pandemi dolayısı ile çalışmalara ara vermiştik. Yasakların gevşetilmesinin ardından kaldığımız yerden devam ediyoruz.  Gerçekten futbolu öğretmeyi ve izlemeyi özlemişiz. Bilindiği gibi bizler; kulüp olarak sadece alt yaş gruplarına hizmet veriyoruz. 6 ile 17 yaş aralığındaki her çocuğumuz bizimle iletişime geçebilir.  Çocuklarımızın ruhsal ve fiziksel gelişimlerine ciddi katkılar sağlıyoruz. U15-U16-U17 yaş gruplarında olan çocuklarımızda İstanbul Elit A Liginde mücadele ediyor. Buradan yetişen yetenekli futbolculara diğer takımlar talip oluyor. Kimseye de hiçbir bir engel koymuyoruz. Yeter ki, onlar gittiği yerde bizleri gururla temsil etsinler’’ diye konuştu.