TFF İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Bahçelievler Futbol Atletik (BFA) Kulübü, 2024-2025 Futbol Sezonunu tamamlamasının ardından futbolcularıyla veda yemeğinde buluştu. Bu buluşma bazı futbolcular için ayrılık, bazıları için devam yemeği oldu. Helalleşme ve vedalaşma yemeğine Bahçelievler Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Muzaffer Demir, Bahçelievler Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ayhan Kalkan, Bahçelievler Futbol Atletik Kulübü Başkanı Baki Duran, yöneticiler, Teknik Direktör Emrullah Bayrak, yardımcıları ve futbolcular katıldı.
‘HAYALLERİMİZ VE HEDEFLERİMİZ SENEYE KALDI’
BFA Kulübü Başkanı Baki Duran, futbolcularına hitaben, “Bu sezon elinizden gelen bütün gayreti gösterdiniz. Ligi ilk üçte bitiremedik ama oynadığımız oyunla futbol camiasından takdir topladık. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Sizlerden helallik istiyorum. Benden yana hakkım varsa helal olsun. Çünkü zor bir gruptaydık. Mağlup olduğumuz 4 takımdan 3’ü ligi ilk üç sırada tamamladı. Bu maçlarda da şanssız yenilgiler aldık. İç sahada aldığımız mağlubiyetler acı vericiydi. Eğer bu maçların ikisinden galip gelebilseydik, şimdi Play-Off’ta biz olacaktık. Olmadı. Ne diyelim, hayallerimiz ve hedeflerimiz yeni sezona kaldı. Bize maddi ve manevi destek veren herkese ve sponsorlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.
‘BAL’A ÇIKMAYI ÇOK İSTİYORDUK’
Bahçelievler Futbol Atletik Antrenörü Emrullah Bayrak da güçlü bir grupta yer aldıklarını belirterek, “Büyük beklentilerle lige başladık. İlerleyen haftalardan bazen yukarı çıktık, bazen aşağılara düştük. Şanssızlıklar yaşadık. Hedefler bitmez. Önümüzdeki sezon inşallah Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan takım biz oluruz. Kulüp Başkanımız Baki Duran’a, yöneticilerimize, teknik ekibime ve sahada terinin son damlasına kadar mücadele eden futbolcularıma yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.