Bir başkadır benim öğretmenim

24 Kasım Öğretmenler Günü, Bahçelievler’de bir dizi etkinliklerle kutlandı. Öğretmenlere çeşitli hediyelerde takdim edildi

YEREL 24.11.2023 11:27:00 0
Bir başkadır benim öğretmenim

24 Kasım Öğretmenler Günü Bahçelievler’de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertiplenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Fidan Dikimi, Abidin Pak Öğretmen Evi’nde toplu yemek, Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonu’nda ‘Ben Bir Öğretmenim’ tiyatro gösterisi, Hükümet Konağı Önünde Atatürk Büstü’ne çelenk sunumu, emekli olan öğretmenlere teşekkür beratı ve yeni atanan 344 öğretmen için de yemin töreni yapıldı. 

ÖĞRETMENLERE KARANFİL VERİLDİ

Programlara Bahçelievler Kaymakamı Dr. Mehmet Boztepe, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı da katılım sağladı. Abidin Pak Öğretmen Evi’nde gerçekleşen toplu yemek programında ise öğretmenlere karanfil hediye edildi. Bahçelievler Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı, öğretmenlerin kutsal bir görev yaptıklarını belirterek, “Bahçelievler’de 115 bin 600 öğrencisini birlikte geleceğe hazırladığımız kıymetli öğretmenlerim, ilçemize ve eğitim camiamıza sunduğunuz katkılar için çok teşekkür ediyor, önünüzde saygıyla eğiliyor, hayat boyu sağlık ve mutluluklar diliyorum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun” dedi.