Buray, Bahçelievler’i salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Türk pop müziği sanatçısı Buray, hayranlarıyla Bahçelievler’de buluştu. Buray’ın sevenleri gece boyunca şarkılara eşlik ederek unutulmaz bir an yaşadı

YEREL 2.09.2021 11:46:00 0
Buray, Bahçelievler’i salladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümünde Türk Pop Müziği sanatçısı Buray, Bahçelievler’de sahne aldı. Bahçelievler Belediyesi tarafından organize edilen konser, Hasan Doğan Spor Kompleksi önündeki toplanma alanında yapıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Cahit Altunay, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, Bahçelievler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Yılmaz Ordu, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Bahçelievler Gençlik Kolları Başkanı Furkan Şentürk, AK Parti Bahçelievler Kadın Kolları Başkanı Şeyma Aktaa, Partililer ve vatandaşlar, konseri birlikte izledi. 

‘ZAFER BAYRAMI KURTULUŞUN ADIDIR’

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserde bir konuşma yapan Dr. Hakan Bahadır şunları söyledi: “Bahçelievlerli komşularımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle anıyorum. Bu topraklar için şehit olan tüm asker, polis ve vatandaşlarımıza da rahmet diliyorum.”

‘ATA’MIZA MİNNETTARIZ’

Bahçelievler halkının performansından memnun kalan şarkıcı Buray ise 30 Ağustos’un önemine değinerek, “Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, böyle bir bayram hediye ettiği için minnettarız. Bahçelievler’de muhteşem bir kalabalık var. Büyük bir coşku. Eminim ki en güzel konserlerimden biri oldu.” diye konuştu.

Konser alanını tıklım tıklım dolduran çocuklar ve gençler, Buray’ın performansından memnun kaldılar. Gençler sevilen sanatçı Buray’ın parçalarına hep bir ağızdan eşlik etti.