Bursa Osmangazi Belediyesi'nden alternatif ulaşım yolu

Bursa Osmangazi Belediyesi'nden alternatif ulaşım yolu

YEREL 30.11.2021 15:13:22 0
Bursa Osmangazi Belediyesi

Osmangazi Belediyesi, şehir içi trafiği rahatlatmak için Ovaakça ve Demirtaş Bölgesi’ni Nilüfer’e bağlayacak Armutköy-Yunuseli güzergâhında alternatif bir yol kazandırıyor.

BURSA (İGFA)- Ovaakça ve Demirtaş Bölgesi’ni Nilüfer’e bağlayacak Armutköy-Yunuseli güzergâhında yapılacak olan yol  çalışmalarında incelemelerde bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Hizmete yeni girecek bu cadde ile Demirtaş Bölgesi’nden Nilüfer’e gitmek isteyen vatandaşlarımızın, trafiğe takılmadan Bursa’nın batısına ulaşabilecekleri alternatif bir güzergâh kazandırmış oluyoruz” dedi.

Osmangazi Belediyesi olarak yaşamı kolaylaştıracak hizmet ve yatırımlara kesintisiz bir şekilde devam ettiklerini kaydeden Başkan Dündar, “Akyıldız Caddesi’nden Alman Kanalı’na kadar olan bölgede yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanı kamulaştırdık. Açmış olduğumuz bu yol, son yıllarda artan şehir içi trafiğinin rahatlamasına katkı sağlayacak. Akyıldız Caddesi’ni, Yunuseli Şükrü Şankaya Anadolu Lisesi arkasından Alman Kanalı’na, buradan da Armutköy üzerinden İstanbul Caddesi’ne bağlayacak olan yol, şehrin kuzeyi ile batısı arasında çok önemli bir alternatif yol olacak” diye koştu.