Canlara Aşure dağıttılar

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği, canlara aşure dağıttı. Dernek Başkanı Ufuk Emre Bektaş, kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti

YEREL 8.09.2021 12:42:00 0
Canlara Aşure dağıttılar

İstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesinde dernek merkezi bulunan Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği, 3 bin kişilik aşure dağıttı. Programa Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, AK Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Fatih Tuna, MHP Bahçelievler İlçe Başkanı Osman Çakan, Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı Yaşar Avcı, Vatan Partisi Bahçelievler İlçe Başkanı M. Ümit Şuvak, Büyük Birlik Partisi (BBP) İlçe Başkanı Nazmi Şahin, Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver, Şirinevler Mahalle Muhtarı İbrahim Güzel, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Süleyman Çiçek katıldı.

Hacı Bektaş Veli Kültür ve Tanıtma Derneği Başkanı Ufuk Emre Bektaş, Aşure’nin birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğinin altını çizerek, “Aşure bizim kültürümüzde önemli bir yere sahiptir. Bu sebeple davetimize icabet eden tüm canlara teşekkür ederim. Her sene Muharrem Ayı’nda yapılan Aşure, bu yıl da evlerimizi şenlendirdi. Umarım tez zamanda tüm insanlığı esir alan Pandemi’den hep birlikte kurtuluruz.” diye konuştu.